Якість продуктів, якість життя

ЯКІСТЬ ПРОДУКТІВ – ЯКІСТЬ ЖИТТЯ


14 травня 2019 року до КВНЗ "ЗМК" ЗОР завітали із презентацією медичні представники фірми Nestle на чолі з Потапенко Антоном – спеціалістом дитячого відділу спеціального харчування та харчування для вагітних і матерів-годувальниць, які дуже цікаво розповіли історію компанії, цінності та принципи правильного харчування та здорового способу життя. 
Доповідачі вели відкритий діалог зі студентами, рекламуючи продукцію з власного портфоліо та пояснюючи важливість правильного способу життя, а також вибору на користь раціонального харчування. Для наших майбутніх акушерів та медичних сестер було корисно прослухати інформацію про якісне дитяче харчування для малюків та їхніх матусь – продукцію, якою пишається Nestle – це дитячі суміші NAN®, дитячі суміші NESTOGEN®, молочне харчування для вагітних та годуючих мам «Мама і Я»®, дитячі каші NESTLE®, соки та пюре GERBER®, якими після презентації поласували наші студенти. 
Компанія Nestlé понад 150 років виробляє корисні, смачні та якісні продукти харчування і напої, залучаючи споживачів до здорового способу життя. Саме ця мета і відображена у незмінному впродовж багатьох десятиліть девізі компанії: «Якість продуктів, якість життя» (Good Food – Good Life).
ВСЕ ПРО ХАРЧУВАННЯ ТА ЗДОРОВ’Я ДИТИНИ НА САЙТІ: WWW.NESTLEBABY.COM.UA