ЯРМАРОК ОСВІТИ


9,10,11 листопада 2017 року у виставковому центрі «Козак-Палац» відбувся триденний щорічний «Ярмарок освіти» навчальних закладів та освітніх послуг, який об’єднує спеціалізовані виставки «Абітурієнт» та «Освіта за кордоном», розрахований на широку аудиторію: випускників шкіл, студентів, підприємців та всіх, хто прагне вдосконалюватися та отримувати нові знання. У виставкому комплексі були представлені навчальні заклади Запорізького регіону, України та інших країн світу. КВНЗ "Запорізький медичний коледж" ЗОР традиційно також взяв участь у даному заході.

Наша команда:
— представляла показ відео-матеріалів про коледж, конкурсу «Презентація спеціальностей», спортивних змагань, навчально-виробничого та виховного процесу, «Дня здоров’я»;
— проводила бесіди з абітурієнтами щодо навчально-виховного процесу, проживання у гуртожитку, умов прийому на навчання в 2018 році;
— акцентувала увагу щодо проведення набору на курси підготовки до ЗНО;
— розповсюджувала рекламні матеріали, зокрема буклети, листівки, презентували плакати з фотографіями студентів різних спеціальностей, кубки перемог спортивних змагань та загалом яскраво представила дизайн нашого виставкового місця.
— для привернення уваги майбутніх студентів проводила вимір всім бажаючим тиску;
— проводила яскравий танцювальний флешмоб.

Презентації навчальних закладів та освітніх центрів були проведені на високому рівні з використанням комп’ютерних технологій, засобів маркетингового просування кожного закладу освіти та заохочувальних і розважальних заходів. Кожний навчальний заклад був нагороджений ДИПЛОМОМ учасника виставки освіти 2017.

Висловлюємо подяку за підготовку та участь у заході: адміністрації КВНЗ "ЗМК" ЗОР,  фахівцям з профорієнтаційної роботи Гладиш О.А., Омельчак Е.Ю., Доценко Є.С. та студентам Свідерській М. (ІV-А "Сестринська справа"), Вітренко Є. (ІV "Акушерська справа"), Запальоній А. (ІIІ-А "Стоматологія ортопедична"), Ілієнко В. (ІІI-А "Фармація"), Жилі К. (ІІІ-А "Стоматологія ортопедична"), Єремко М. (ІІІ-В "Сестринська справа"), Камишевій Ю. (ІІІ-В "Сестринська справа").