Дорогі друзі!
Щиро вітаю вас з Днем знань, всенародним святом, таким важливим для всіх нас, тому що це свято викликає теплі спогади про перший дзвоник, першу вчительку, першу шкільну парту!
На жаль, це свято сьогодні проводиться в нашій країні on-line у зв’язку з військовою агресією російської федерації.
Дорогі першокурсники! Ви обрали професію, яка є найпрестижнішою, найгуманнішою тому що люди в білих халатах – медичні працівники, які вміють надавати невідкладну допомогу, рятувати життя, зберігати здоров’я, сьогодні у великій пошані. Дякую, що ви обрали саме наш, Запорізький медичний фаховий коледж, тому що він дійсно один з найкращих в Україні з міцною матеріально – технічною базою, кабінетами і лабораторіями, з практичними базами – усіма лікувальними установами міста і області, висококваліфікованим якісним кадровим складом, досвідченими, компетентними, творчими викладачами, які постійно підвищують свій рівень професійної компетенції. У центрі освітнього процесу у нас студент. До речі, в нашому коледжі – найкращі студенти, вони активні учасники спортивних заходів, художньої самодіяльності, волонтерської роботи, конкурсів зі спеціальності.
Шановні батьки! Ви, звичайно, дуже піклуєтесь про своїх дітей, про їхню безпеку. Враховуючи ситуацію, що склалася, ми починаємо освітній процес за дистанційною формою в режимі on-line. Потім, за змогою, будемо переходити на змішану форму, щоб забезпечити студентів можливістю оволодіння навичками у спеціально обладнаних кабінетах і лабораторіях, та на робочому місті в лікарнях. У випадку сигналу «Повітряна тривога» заняття перериваються, всі учасники освітнього процесу йдуть в спеціально обладнані укриття на території коледжу. Після закінчення «Повітряної тривоги» заняття будуть продовжуватись у навчальних кімнатах.
Ми всі дуже сподіваємось, що закінчувати цей навчальний рік ми будемо вже після повної перемоги України. Тож бажаю всім скорішої Перемоги, терпіння, міцного здоров’я, незламної козацької сили духа, успіхів у навчанні та роботі, творчого натхнення, невичерпної енергії та успіхів у досягнені своїх мрій!
Слава Україні! Героям Слава!

З повагою, 
директор КЗ "ЗМФК" ЗОР
Ірина Варавка


 

Від administrator