Щорічно 24 серпня Україна відзначається День Незалежності – головне державне свято у році. 
У 2023 році Україна відзначить 32-й рік незалежності в умовах повномасштабної війни. За час війни весь світ побачив хоробрість і самовідданість нашого народу, а ми ще більше пишаємося тим, що ми – українці. 
Неважливо, де ми народилися: у Києві чи Севастополі, Львові чи Донецьку, Полтаві чи Одесі, Запоріжжі чи Вінниці, неважливо скільки нам років. Тільки одне має вирішальне значення: наша спільна Батьківщина і наше спільне майбутнє. І тільки разом ми можемо його змінити на краще.

Привітання директора КЗ “ЗМФК” ЗОР Ірини Петрівни Варавки

Шановні колеги, студенти!
Сьогодні ми відзначаємо 32 річницю Незалежності України — особливе свято для кожного українця.
У теперішніх реаліях воно набуває нового змісту, адже українці й зараз виборюють право на свободу.
Сердечно вітаю вас із Днем Незалежності України! Бажаю вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного небайдужого українця – як безліч річок і потічків зливаються в один могутній Дніпро. Тож давайте з нагоди найважливішого свята України щиро покладатися на успіх наших спільних дій і продовження активної співпраці, яка єднає нас, зміцнює нашу державу.Тож нехай наші серця наповнюються гордістю за нашу Україну, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього!

Від administrator

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *