Шановні студенти, викладачі, батьки і друзі!
       Щиро вітаю вас із Днем знань та новим 2024-2025 навчальним роком! Нехай він буде переможним і для країни, і для кожного учасника освітнього процесу!
        Насамперед звертаюся до першокурсників, які сьогодні вперше переступили поріг своєї альма-матері і поринуть у дивовижний світ дорослого життя та стануть невід’ємною частинкою нашої родини. Нехай цей день стане для вас успішним стартом нової сходинки життя! 
        Я вдячна вам, за те, що ви обрали саме наш Запорізький медичний фаховий коледж для здобуття омріяної професії, професії медичного та фармацевтичного працівника, найвостребуванішої і найпотрібнішої в умовах сьогодення.
         Наш коледж – один з найпотужніших коледжів в Україні, з міцною матеріально-технічною базою, кабінетами та лабораторіями, найкращим тренажерним кабінетом для відпрацювання практичних навичок з надання невідкладної допомоги, в тому числі з тактичної медицини, який обладнано за допомогою міжнародного корпуса лікарів США, спортивними залами та спортивним майданчиком, гуртожитком для проживання студентів.
            В нашому коледжі працює згуртований, творчий, високопрофесійний колектив викладачів, відданих своїй справі. Сподіваюсь, що ви зможете відчути тут справжню їхню підтримку і допомогу.          
Дорогі студенти! Радію, що попри усі складнощі ми розпочинаємо цей рік у змішаному форматі, і ви будете мати можливість зустрітися в очному режимі із нашими викладачами та один з одним! Для безпеки освітнього процесу в коледжі створене укриття, де у випадку тривоги можуть перебувати всі учасники освітнього процесу. У 2024-2025 році ми за підтримки Запорізької обласної державної адміністрації плануємо провести капітальний ремонт з облаштуванням кабінетів та лабораторій з метою безперервності освітнього процесу. Зичу усім легкого та цікавого навчання! Нехай студентське життя вирує яскравими і позитивними емоціями, успіхів та нових вражень! Нехай здобуті знання стануть надійною, міцною основою для подальшої професійної діяльності,  для спасіння життя людей та підтримки їх здоров’я!
             Колегам бажаю терпіння, енергії! Нехай робота приносить радість і окриляє натхненням. Саме ви сприяєте формуванню молодого покоління, від якого залежить майбутнє України! Незважаючи на виклики, які постали перед нами протягом останніх років, ми довели, що з гідністю та результативно можемо долати перешкоди!
             Бажаю всім міцного здоров’я, успіхів у нових звершеннях, затишку в домівках!
             Нехай цей навчальний рік буде сповнений яскравих подій і буде роком ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ! З Днем знань, друзі!
 

Від administrator

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *