Дорогі колеги, студенти, вся наша родина Запорізького медичного фахового коледжу!
Щиро вітаю вас з прекрасним святом – Днем знань та початком нового навчального року!
Традиційно цей день дуже хвилюючий для всіх нас, а особливо для першокурсників, які тільки починають свій шлях до омріяної професії. Перш за все, я хочу подякувати всім вам за те, що обрали для навчання саме наш коледж. Щиро дякую вашим батькам за підтримку вашого вибору і запрошую їх до співробітництва.
На превеликий жаль в результаті повномасштабного вторгнення РФ на територію України ми вже другий рік поспіль вимушені проводити освітній процес у дистанційній формі. Але попри надскладні умови, в яких ми опинилися, щиро бажаю, щоб ваше навчання в коледжі було цікавим, якісним, і ви у повній мірі опанували теоретичні знання та практичні навички своєї професії, щоб посісти почесне місце у молодій генерації медиків і фармацевтів ХХІ століття. Тож нехай ваше покликання стати фахівцем охорони здоров’я буде необтяжливим обов’язком, а приємною місією – дарувати людям радість життя та вселяти надію. Адже професія медичного працівника є найгуманнішою, найпотрібнішою, особливо в реаліях війни.
Незважаючи на виклики сьогодення, наш коледж крокує впевненно вперед, реалізовуючи свої основні принципи: забезпечення якісної освіти, студентоорієнтоване навчання, безпека учасників освітнього процесу, здоров’язберігання, патріотичне виховання молоді, волонтерська діяльність тощо. Коледж – один з найпотужніших багатопрофільних закладів фахової передвищої освіти в Україні. Має міцну матеріально-технічну базу з сучасним обладнанням для здійснення освітнього процесу.
За 102 роки свого існування коледж підготовив більше 30000 медичних та фармацевтичних фахівців. Наші випускники працюють на всіх ланках галузі Охорона злоров’я і в Запоріжжі і по всій Україні, і далеко за її межами. Серед них багато видатних людей: науковців, керівників лікувальних і освітніх закладів, а також героїв сьогодення, які стоять на варті здоров’я та життя людей у цей тяжкий для нашої країни час.
У нашому коледжі працює колектив професіоналів, творчих, відданих своїй справі людей. І сьогодні я хочу подякувати всіх своїх колег за самовіддану працю, за ті знання та досвід, які ви передаєте нашим студентам. Ви формуєте майбутнє української держави, тих, хто буде відбудовувати нашу країну після нашої Перемоги. Вдячна вам, що в умовах воєнного стану ви так мужньо тримаєте освітній процес!
Дорогі друзі! Нехай цей навчальний рік стане важливим кроком на шляху до Перемоги та побудови сильної, єдиної України, а знання, які отримають наші студенти стануть важливою інвестицєю у майбутнє! Тож бажаю всім міцного здоров’я, мирного неба, творчої наснаги, натхнення, успіхів у роботі та навчанні, і, безумовно скорішої нашої Перемоги!
Слава Україні! Героям слава!

Від administrator

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *